Hjem > Eiendommer > Københavngata 18, 0566 OSLO

Københavngata 18 – Dæhlenenga

Eiendom som ligger i trivelig nabolag på Rodeløkka

1,2 og 3 roms leiligheter i 2.-5.etasje. Leilighetene leies ut umøblerte. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto utgifter til oppvarming og varmtvann avregnes én gang i året.

Næringslokaler

Restauranter i 1 etasje, deriblant Hotshop. Leietaker tegner eget strømabonnement.  Á konto fellesutgifter avregnes én gang i året. Á konto utgifter til fyring og varmtvann avregnes én gang i året.

Generelt om eiendommen

Eiendommen ligger i et rolig område med grøntarealer rett utenfor døren. Den er oppført i 1940 og har fem etasjer pluss loft og kjeller.

I løpet av 2022 vil alle leilighetene i eiendommen renoveres.

Bygningen grenser mot Dælenenggata, og er i gangavstand til Akerselva, Tøyenbadet, Botanisk Hage, Carl Berners plass,  Torshov, og Grünerløkka med alt de bydelene tilbyr av kulturaktiviteter, parkarealer og spisesteder. Det er flere servicetilbud i nærmiljøet; som matvareforretning, Rodeløkka postkontor, butikker, treningsstudioer og offentlig transport.  I nedre del av Københavngata (i nærheten av Sofienbergparken) ligger Freiaparken, som om sommeren en oase av grønne trær og blomster, samt at den inneholder mange skulpturer av kjente norske og europeiske kunstnere. Birkelunden og Grunerløkka skole (skoletilhørighet) ligger ikke langt fra eiendommen.

Fakta

Adresse: Københavngata 18, 0566 OSLO

Fasiliteter

Innleid trappevask

Innleid vaktmestertjenester

Bod

Fjernvarme, sentralfyring og felles varmtvann

Kontakt meg om denne eiendommen

Sebastian Gonerski

Eiendomsforvalter Oslo

Telefon: +47 966 26 337
Send e-post