Hjem > Eiendommer > Kong Oscarsgate 22, 5017 BERGEN

Kong Oscars gate 22 – nær Korskirken

Eiendommen er på reguleringsstadiet sammen med nabobyggene Kong Oscars gate 24 -26. Kong Oscars gate er en av de eldste gatene i Berge

1 roms leiligheter i 4.etasje og 3 roms leilighet i  5. etasje. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto fyringsutgifter avregnes én gang i året.

Næringslokalene

Hybler i 2. – 5.etasje med felles kjøkken og bad. Strøm og fyring inngår i husleien.

Næringslokalene

Forretningslokaler i 1.etasje og 2. etasje. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto fellesutgifter avregnes én gang i året. Á konto fyringsutgifter avregnes én gang i året.

Parkeringsplassene

Det er 7 stk parkeringsplasser for utleie.

Reguleringsplan

Eiendommen er for tiden på reguleringsstadiet. Sammen med nabobygget Kong Oscarsgate 24 planlegger vi en rehabilitering og et nytt bygg.

Les mer om prosjektet her: Prosjekt K O 22-26.

Generelt om eiendommen

Eiendommen er oppført  i 5.etasjer i 1914 som Skandia Aldershjem. Aldershjemmet ble nedlagt 1996, og i dag har bygget hybler og leiligheter. I første etasje holder optikeren Frank Olsen og Bil & MC-skolen til. Den har tidligere huset både underoffiserskole, meieri, hotell og hybelhus. Beliggenheten er sentralt i Bergen sentrum i Vågsbunnen med gangavstand til Fløibanen, Fisketorget og bryggen.

Kong Oscarsgate er en gate i bydel Bergenhus.  Den nordligste delen av gata er et av Bergens eldste gateløp, og var i middelalderen (rundt 1300-tallet) kjent som Sutarestretet, etter alle skomakerne som holdt til her (Kilde: lokalhistoriewiki). Den har også hatt tilnavnet skredderstretet, rundt 1400-tallet da skomakerne flyttet vekk og skreddere tok over gårdene der.

Fakta

Adresse: Kong Oscarsgate 22, 5017 BERGEN

Fasiliteter

Innleid trappevask

Vaktmestertjenester

Fellesvaskeri mot avgift

Oppgradert parabolanlegg

Internett tilkobling, der dette ønskes, etableres og bekostes av den enkelte leietaker.

Bildegalleri

Kontakt meg om denne eiendommen

Sigrund Wist

Eiendomsforvalter Bergen

Telefon: +47 915 58 521
Send e-post