Hjem > Eiendommer > Lille Øvregate 21, 5018 BERGEN

Lille Øvregate 21 – ved Fløibanen

Sjarmerende eiendom i Bergen sentrum

1 roms leiligheter i 1 og 2. etasje og 2 roms leilighet i  3. etasje. Leietaker tegner eget strømabonnement.  Á konto fyringsutgifter avregnes én gang i året.

Hybler

Hybler i 3. etasje. Hyblene har felles kjøkken og bad. Strøm og fyring inngår i husleien.

Næringslokalene

Et lagerlokale i kjelleretasjen. Leietaker tegner eget strømabonnement.  Á konto fellesutgifter avregnes én gang i året. Á konto fyringsutgifter avregnes én gang i året.

Parkeringsplasser

Det er 10 stk. parkeringsplasser på eiendommen hvor våre leietakere og bedrifter i nærmiljøet kan leie.

Generelt om eiendommen

Eiendommen er bygget i 1916 som et betongbygg i 3 etasjer, samt kjelleretasje. I 1989 ble 3.etasje rehabilitert og i 1994 ble også 1. og 2. etasje rehabilitert.

Beliggenheten er sentralt i Bergen sentrum i Vågsbunnen med gangavstand til bryggen, og grenser til strøket Fjellet. Lille Øvregate har  middelalderstretets trange preg, og Øvregate en av byens eldste og kjent fra middelalderen som “Øvre Strete” eller “Langstretet”. Ifølge byloven skulle byens håndverkere og småhandlere holde til i her: gullsmeder, skreddere, bøkkere, salmakere osv. Det lå også en rekke vertshus i stretet.

På baksiden av Lille Øvregaten 7 ligger det ruiner etter Halvardskirken. Det er i dag etablert et byrom her som har fått navnet «Hallvardskirkeplassen». Gaten har også en del verneverdige hus som ble gjenreist etter bybrannen i 1702 (Kilde: wikipedia)

Fakta

Adresse: Lille Øvregate 21, 5018 BERGEN

Fasiliteter

Innleid trappevask

Vaktmestertjenester

Parabolanlegget er oppgradert til å ta imot signaler fra RiksTV via dekoder og/eller Canal Digital via dekoder, som den enkelte beboer går til anskaffelse av

Internett tilkobling, der dette ønskes, etableres og bekostes av den enkelte leietaker

Bildegalleri

Kontakt meg om denne eiendommen

Sigrund Wist

Eiendomsforvalter Bergen

Telefon: +47 915 58 521
Send e-post

Arve Karlsen

Driftsansvarlig portefølje Bergen

Telefon: +47 22 40 57 00
Send e-post