Hjem > Eiendommer > Oppegårdgata 4, 0196 OSLO

Oppegårdgata 4 – Utsikten

Ligger ved Utsikten og Ekebergparken

Bygget har 2-roms, 3-roms og en 4-roms leilighet.  Leilighetene ble pusset opp i 2010 og de leies ut umøblert.  Leietaker tegner egen strømavtale og egen avtale med internettleverandør. 

Generelt om eiendommen

Boliggården er registrert med tre etasjer og en underetasje hvor det er boder og 2 leiligheter.

Oppegårdgata 4 er en bygård fra 1935, og er oppført i naturstein og tegl/murverk. Den ligger i en stille vei ved Ekebergskrentens vesthelling, og har kort gåavstand til busstoppet Utsikten. Nærmeste kolonial ligger rett nedi gata, men Bunnpris og Kiwi Ekebergportalen ligger lenger nede i vegen ved starten av Konowsgate/Ekebergveien.

Eiendommen ligger midt i et veletablert boligområde rett ved siden av Norges første hageby; Arctanderbyen. Det er barnevennlig og rolig område  med gode solforhold og grønne omgivelser.

Fra eiendommen er det kort avstand til Oslo sentrum med alt Oslo by har å tilby. Bussholdeplass på Utsikten (linje 34/74) ligger i 2 minutters gåavstand. Trikkens linje 13 og 19 stopper ved trikkestoppet ‘Oslo Hospital’.

Det finnes et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. veldig kort vei til den nye Skulpturparken i Ekebergskogen. Eiendommen ligger også nært til populære strøk som Ekebergskrenten, Utsikten Arctanderbyen og i gåavstand til Middelalderparken, Ekebergsletten, Bjørvika, Sørenga og Fjordbyen. 

Fakta

Adresse: Oppegårdgata 4, 0196 OSLO

Byggår: 1935

Antall leiligheter: 10

Fasiliteter

Vaktmestertjenester

Trappevask

Boder til alle leilighetene

Varmekabler i gulv gang og bad

Egen privat bakgård

Fiber er lagt inn i eiendommen (HomeNet)

Bildegalleri

Kontakt meg om denne eiendommen

Margunn Aartun

Eiendomsforvalter Oslo

Telefon: +47 940 00 103
Send e-post