Hjem > Eiendommer > Pellygata 78, 1706 SARPSBORG

Pellygata 78 – Glensgate – Nils Hønsvalds gate – “Strøket”

Ligger i Sarpsborg sentrum; gågaten.

Det er nå kun næringslokaler på byggene som er tilknyttet disse adressene. Helsestudio i 1. og 2. etasje, kafé og forretningslokaler i 1. etasje, kontorlokaler i 2. og 3.etasje og pub i underetasjen. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto fellesutgifter avregnes én gang pr. år.

Generelt om eiendommen

Eiendommen er bedre kjent som Strøket, hvor det var butikker og en gjennomgang fra Glensgate til Nils Hønsvaldsgate. Eiendommen har bygg som er oppført i perioden 1907 – 1985 i tre etasjer pluss underetasje. Den er beliggende i gågata i Sarpsborg sentrum, men man har forskjellige adresser og inngangspartier.

I Sarpsborg sentrum ligger gågaten St. Marie gate som inneholder byens nisjebutikker, utesteder og restauranter. Disse er også spredt utover i tverrgatene Glengsgata og Jernbanegata og parallellgatene Pellygata og Kirkegata. SKB Eiendom AS eier også nabobygget Pellygata 74-76 (som skal renoveres), samt St. Marie gate 70 og 72.

Byens største kulturfestival er Olavsdagene, som avholdes hvert år i august. Festivalen inneholder inneholder vikingaktiviteter og et historisk utendørsteater; Sverdet.

Fakta

Adresse: Pellygata 78, 1706 SARPSBORG

Fasiliteter

Sentralfyring og felles varmtvann

Vaktmestertjenester

Internett tilkobling, der dette ønskes, etableres og bekostes av den enkelte leietaker

Bildegalleri

Kontakt meg om denne eiendommen

Tor Stensrud

Eiendomsforvalter/Driftsansvarlig Sarpsborg

Telefon: +47 911 66 748
Send e-post