Hjem > Eiendommer > Rosenhoffgata 1 A-B-C, 0569 OSLO

Rosenhoffgata 1 – på Rosenhoff

Eiendom nær Carl Berner og Rodeløkka

Eiendommen har 42 leiligheter, fordelt på 1,2 og 3 roms leiligheter i 5 etasjer. 

Leilighetene leies ut umøblert. Hvitevarer på kjøkken er inkludert. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto utgifter til oppvarming og varmtvann blir avregnet én gang i året. 

Næringslokalene

Gatekjøkken og massasjelokale på gateplan. Leietakere tegner eget strømabonnement. Á konto fellesutgifter blir avregnet én gang i året. Á konto utgifter til fyring og varmtvann blir avregnet én gang i året.

Generelt om eiendommen

Eiendommen er oppført i 1939 og har seks etasjer. Den ligger sentralt til på  Rosenhoff, mellom Carl Berners plass og Sinsen-terrassen. Bygget har gjennomgått en totalrenovering i 2015-2016. Hele fasaden ble da hugget ned og alle vinduer ble skiftet ut. Innvendig ble bad, kjøkken og alle rørstammer rehabilitert. Det er lagt parkett på gulvene og alle leilighetene har kjøkken fra JKE, som er en dansk kjøkkenleverandør.

Fra Rosenhoffgata 1 er det kort vei til servicetilbud som dagligvare, apotek, cafeer, restauranter, bensinstasjon og treningsstudio. Rodeløkkens kolonihager (som er Norges eldste kolonihage og er grunnlagt i 1907) ligger i nærheten av eiendommen, samt flere andre barnehager; som Støperiet barnehage.

Det er gangavstand til Akerselva, Tøyenbadet, Botanisk Hage, Torshov og Grünerløkka med alt de bydelene tilbyr av kulturaktiviteter, parkarealer og spisesteder. Det er også buss-og trikkeholdeplass rett ved eiendommen, og Carl Berners plass er et kjent knutepunkt i kollektivtransporten i Oslo.

Fakta

Adresse: Rosenhoffgata 1 A-B-C, 0569 OSLO

Fasiliteter

Innleid vaktmestertjenester

Innleid trappevask

Hvitevarer kjøkken medfølger

Leilighetene har bod

Brannbalkong i de øverste leilighetene

Romslig, trivelig og privat bakgård

Sentralfyring og felles varmtvann

Kort veg til kollektivtransport

Bildegalleri

Kontakt meg om denne eiendommen

Margunn Aartun

Eiendomsforvalter Oslo

Telefon: +47 940 00 103
Send e-post