Hjem > Eiendommer > Sandesundsveien 9, 1706 SARPSBORG

Sandesundsveien 9 – ved Kulåsparken

Eiendommen ligger sentralt i Sarpsborg sentrum, og i umiddelbar nærhet til Sarpsborg kirke, Festiviteten og Sarpsborg rådhus.

Bygget har 2-og 3-roms boliger i 2. til 3. etasje. Leilighetene leies ut umøblerte. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto utgifter for fyring og varmtvann avregnes én gang i året.

Næringslokaler
Kontorer og næringslokaler i 1.etasje. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto fellesutgifter avregnes én gang i året. Á konto utgifter for fyring og varmtvann avregnes én gang i året.

Generelt om eiendommen
Eiendommen er oppført i tre etasjer. Beliggenheten er sentralt i Sarpsborg sentrum, og i umiddelbar nærhet til Sarpsborg kirke, Festiviteten, Sarpsborg rådhus og hovedbiblioteket. Det er en kort gåtur til sentrum, cafeer og restauranter, torget, busstasjon og shoppingsenter. Kulåsparken, som en vakker park ligger rett over gaten.

Byens største kulturfestival er Olavsdagene, som avholdes hvert år i august. Festivalen inneholder inneholder vikingaktiviteter og et historisk utendørsteater; Sverdet.

Sarpsborg er også en av Norges eldste byer, og i 2016 feiret de 1000 års jubileum.

Fakta

Adresse: Sandesundsveien 9, 1706 SARPSBORG

Fasiliteter

Vaktmestertjenester

Fjervamrme

Nærhet til sentrum og bussholdeplass

Bildegalleri

Kontakt meg om denne eiendommen

Tor Stensrud

Eiendomsforvalter/Driftsansvarlig Sarpsborg

Telefon: +47 911 66 748
Send e-post