Hjem > Eiendommer > Schleppegrellsgate 32, 0556 OSLO

Schleppegrellsgate 32 – Dæhlenenga

Grünerløkkas hus

Eiendommen har 1 og 2 roms leiligheter i 3.etasje.  Leilighetene leies ut umøblerte og de fleste leilighetene har hems. Leietaker tegner eget strømabonnement.  Á konto fyring blir avregnet én gang i året. 

Næringslokalene

Lagerlokale i underetasjen, pub i 1.etasje og teaterlokale som ligger i 2.etasje. Det er kontorlokaler i 4. og 5. etasje. Leietakerne tegner eget strømabonnement. Á konto fellesutgifter og à konto fyring blir avregnet én gang i året.

Generelt om eiendommen

Eiendommen er oppført i 1933 med fem etasjer og kjeller. Den er sentralt plassert på Grünerløkka i en rolig gate like ved Birkelunden.

Det er kort vei til et stort utvalg av kaféer, butikker og gallerier som ligger i området. Schleppegrellsgt 32 er i gangavstand til Akerselva, Botanisk Hage, Carl Berners plass og Grünerløkka med alt den bydelen kan tilby av kulturaktiviteter, parkarealer og spisesteder.

Eiendommen er en del av boligkvartalet Fagerheimen fra 1932.  Schleppegrellsgaten består i stor grad av klassisk leiegårdsbebyggelse fra ti-åra rundt 1900, og mange av gårdene inngår i verneområdet Birkelunden kulturmiljø. Selve Schleppegrellsgt. 32 var opprinnelig Grünerløkka Folkets hus, men da den ble solgt av Folkets Hus-bevegelsen skiftet den navn til Grünerløkkas hus. De gamle skiltene er fremdeles å se på fasaden.

I dag holder Teater Manu til i bygget. Teater Manu er Norges eneste profesjonelle teater som har tegnspråk som scenespråk. Den irske puben Shamrock Pub ligger i 1-etasje, og fra noen av leilighetene og kontorene i bygget ser man utover Grünerhallen, som er en ishall som ble åpnet 6. oktober 1995, og en liten fotballbane som ligger vegg i vegg med ishallen. Her holder i dag idrettslaget Grüner Allianseidrettslag til der.

Fakta

Adresse: Schleppegrellsgate 32, 0556 OSLO

Fasiliteter

Innleid vaktmestertjenester

Innleid trappevask

Fjernvarme

Heis

Kontakt meg om denne eiendommen

Petter Stranden Fagerli

Eiendomssjef næring

Telefon: +47 470 70 040
Send e-post

Trine Normann Olsen

Eiendomsforvalter Oslo

Telefon: +47 990 50 504
Send e-post