Hjem > Eiendommer > Schübelersgate 7B, 0577 OSLO

Schübelersgate 7B – Tøyen

Bygg oppført i 2001 på Tøyen

2 roms leiligheter i 1 – 5. etasje. Leilighetene leies ut umøblerte. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto fyring avregnes én gang i året.

Parkeringsplasser

I bygget er det 8 parkeringsplasser til utleie som ligger på gateplan.

Generelt om bygget

Eiendommen er oppført i 2001 og har fem etasjer med heis, felles takterrasse, pluss en kjeller.  Nabobygget Schübelersgt. 7A eies også av Stiftelsen Kaare Berg og deler av bakgården er felles.

Det er kort vei til servicetilbudene med blant annet Tøyenparken, Grønland sentrum, Munchmuseet og Botanisk hage innen gangavstand. Nå som Bjørvika utvikles er dette også i gåavstand, via gangbroen Akrobaten eller Nordengen bro som begge ligger sentralt ved Grønland sentrum.

Ellers kan det nevnes om gaten at det er leiegårdsbebyggelse langs hele den korte gata. Den er oppkalt etter den norske botanikeren Frederik Christian Schübeler født 25.september i 1815 (død 20.juni 1892). Han foretok også forsøk med kulturplanter og fikk interesserte hagedyrkere over hele landet til å dyrke planter som han sendte til dem som levende planter eller frø. På den måten skaffet han seg omfattende kunnskaper om hvor i Norge forskjellige planter kunne trives. I Viridarium norvegicum opplyser han hvor langt nord i landet de enkelte planteslagene kan vokse, og det er for manges vedkommende det nordligste i verden. Frederik Christian Schübeler ble internasjonalt berømt for dette arbeidet.

Fakta

Adresse: Schübelersgate 7B, 0577 OSLO

Fasiliteter

Innleid vaktmestertjenester

Innleid trappevask

Felles takterrasse

Hver leilighet har to boder til disposisjon

Fjernvarme (sentralfyring)

Mulighet for leie av parkeringsplass i garasjeanlegg i kjelleren

Heis

RiksTV installert

Kontakt meg om denne eiendommen

Trine Normann Olsen

Eiendomsforvalter Oslo

Telefon: +47 990 50 504
Send e-post