Hjem > Eiendommer > Skippergata 19B-F, 0152 OSLO

Skippergata 19 B-E – Kvadraturen

Tidligere Prinsensgate 3 ligger sentralt i Kvadraturen

Eiendommene har 30 moderne leiligheter, i forskjellige størrelser og med varierende fargekoder. Noen av leiligheter strekker seg over to plan. 

Mer om eiendommen

Eiendommen hadde tidligere adressen Prinsens gate 3 og ligger i Kvadraturen, midt i sentrum av Oslo. Det ble foretatt en navnendring, og ettersom inngangspartiet til eiendommen ligger i Skippergaten fikk eiendommen den nye adressen Skippergata 19. Bygget ligger i umiddelbar nærhet til Karl Johan, Akershus festning, Barcode, Bjørvika, Oslo S og den Norske Opera. Prinsensgate fortsetter østover mot Dronning Eufemias gate, og vestover mot Stortinget. I 2021 ble Pressens Hus ferdigstilt og ligger rett ovenfor eiendommen.

Prinsens gate går parallelt med Karl Johan og Tollbugaten. I  Prinsens gate er det nummer 18  som er det eldste huset i gaten. Det bygget er fra 1640. Resten av bebyggelsen i området er større forretningsgårder fra slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet. (Kilde: wikipedia). Gaten går parallelt med Karl Johans gate og Tollbugata, og når Bjørvika er ferdig utviklet vil Prinsens gate fortsette mot øst som Dronning Eufemias gate.

Fakta

Adresse: Skippergata 19B-F, 0152 OSLO

Fasiliteter

Vaktmestertjenester

Trappevask

Kjellerbod

Heis

Felles takterrasse

Integrerte hvitevarer på kjøkken

Opplegg vaskemaskin på bad

Sentralt i Oslo sentrum

Bildegalleri

Kontakt meg om denne eiendommen

Margunn Aartun

Eiendomsforvalter Oslo

Telefon: +47 940 00 103
Send e-post