Hjem > Eiendommer > Strømsveien 80 A–C, 0661 OSLO

Strømsveien 80 A–C – Helsfyr

Eiendommen ligger nær Ensjø, Etterstad og Vålerenga

1 og 2 roms leiligheter i 1. – 4.etasje. Leilighetene leies ut umøblerte. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto utgifter til fyring og varmt vann avregnes én gang i året.

Næringslokale

Forretningslokale i underetasjen. Leietaker tegner eget strømabonnement.  Á konto fellesutgifter avregnes én gang i året. Á konto utgifter fyring og varmtvann avregnes én gang i året.

Generelt om eiendommen

Sameiet er oppført i 1937 med tre oppganger, hvorav to oppganger har  tre etasjer og én oppgang har fire etasjer. Det er gangavstand til ulike servicetilbud som postkontor, butikker, Tøyenparken, Munchmuseet, Botanisk Hage og Jordal Amfi. Ligger dessuten nært Fyrstikktorget og Helsfyr T-banestasjon som er et knutepunkt for kollektivtransporten i Oslo.

Strømsveien er en lang fartsåre i Oslo og strekker seg gjennom store deler av Oslo Øst. Veien starter som en fortsettelsen av St.Halvards gate på Galgeberg nær Klosterenga (bak Oslo fengsel). Fra gammelt av er Strømsveien en vei mellom gården Strøm i Rælingen og Oslo by, og var en viktig innfartsvei til byen nordfra, blant annet for plankekjørere som skulle til sagtomtene på Grønland.

Fakta

Adresse: Strømsveien 80 A–C, 0661 OSLO

Fasiliteter

Innleid vaktmestertjeneste

Innleid trappevask

Kjellerbod

Brannbalkong i 2. - 4. etasje

Fellesvaskeri mot avgift

Fjernvarme: sentralfyring og felles varmt vann

Kontakt meg om denne eiendommen

Sebastian Gonerski

Eiendomsforvalter Oslo

Telefon: +47 966 26 337
Send e-post