Hjem > Eiendommer > Prosjekter > Storgata 4, 6413 Molde

Trehuset i Molde – et hjem i massivt tre rett ved fjorden

Midt i Molde by, der hvor hurtigruta har sin ankomst, legges det nå til rette for oppføring av et nytt bygg i massiv tre med bolig og næring som formål.

I Storgata i Molde ønsker vi bygge et trehus som vil tilføre liv og kvaliteter til sentrum med sin sentrale plassering og åpenhet på gateplan. Fra dette bygget skal du kunne betrakte Alexandra parken som din egen hage, uten hagearbeid. Det er lagt til rette for helårsaktiviteter og liv i parken. Vi ønsker å ta vare på Alexandraparken, øke dens attraktivitet og ta hensyn til den ved å sikre god åpenhet mot fjorden og styrke overgangen fra park til sjø.

Trehuset i Molde kommer til å ligge ved inngangen til Storgaten. Det er planlagt til å være rundt 4700 m2 BTA og ha hele 10 etasjer over bakken. Det planlegges for ca. 40 boenheter og gode næringsarealer på gateplan.

Leilighetene vil ha høy standard og være i ulike størrelser. Øverst kommer fire store toppleiligheter med takterrasse og en fantastisk panoramautsikt med fjord og fjell på den ene siden og byen på den andre siden.

Det er satt også 440 kvadratmeter til næringslokaler på bakkeplanet.

Fakta

Adresse: Storgata 4, 6413 Molde

Areal : 4700 m2 BTA

Etasjer: 11

Næringslokaler: 1 etasje (bakkeplan)

Areal til næring: 440 m2

Leiligheter: Ca. 40 boenheter

Status

  1. Under utvikling/regulering
  2. Prosjektstart
  3. Ferdigstillelse
  4. Salgsstart/utleie!

Se prosjektets nettside

Trehuset i Molde

Bildegalleri

Kontakt meg om denne eiendommen

Jo Haaken Rønning

Eiendomsutvikler

Telefon: +47 988 13 688
Send e-post